Partners

Waar kan je onze wijnen vinden ?

Kwinkelen


Enkele Kalmthoutse ondernemers slaan de handen in elkaar en hebben een nieuwe afdeling van UNIZO opgericht. Zij willen de samenwerking tussen winkeliers, ondernemers en vrije beroepen in Kalmthout nog versterken. Met ‘Kwinkelen’ – winkelen in Kalmthout – lanceren ze een nieuw concept om klanten te laten kiezen voor lokale ondernemers.

Studio 92 is de referentie wanneer je op zoek bent naar een kapper waar je niet enkel heerlijk tot rust kan komen, maar ook steeds weer kan rekenen op deskundig advies, een persoonlijke aanpak en een eeuwige glimlach. Dit alles – en vanzelfsprekend nog veel meer-  in een perfect uitgebalanceerde omgeving, waarin jij centraal staat. Samen vormen Inge & Chayenne de perfecte cocktail van ervaring, jong enthousiasme en een brandende ambitie om elke klant op zijn unieke manier te verzorgen en te verwennen. Je vindt Studio 92 in de Guido Gezellelaan 7 te Heide- Kalmthout.  De  kapperszaak heeft een rustige ligging en baadt in de schaduw van de bomen, helemaal in lijn met de ecologische koers & filosofie van Studio 92.

Eetwaar is een jong, lokaal en kleinschalig bedrijf dat kookpakketten levert aan klanten in de omgeving Noorderkempen (Kalmthout, Essen, Wuustwezel, ...). Zaakvoerder Joke Wouters is gediplomeerd bio-boerin. Ze werkt hoofdzakelijk op het veld van bio-boerderij Puur Natuur te Melsele. Deze boerderij ligt op 30 km van Kalmthout.

VIDUBA

Lexicon - klik op het begrip om er meer over te weten te komen:


  • pigeage
  • foulage
  • remuage
  • autolyse
  • maceratie
  • soustirage


SiteLock