Partners


Onze Partners

Kalmthout Loves Local

Kalmthout Loves Local


Kalmthout Loves Local is een initiatief van de handelaarsvereniging van Heide.

Tijdens de start van de Corona lockdown in maart 2020 besliste bestuur om niet bij de pakken neer te zitten.

Op dat moment zat iedereen zo een beetje met de handen in het haar, de winkels waren gesloten, zonder vooruitzicht om opnieuw te kunnen openen… 

Maar, bij de pakken neer gaan zitten... dat kan als ondernemer niet!

Er werd besloten dat Handelaars van Heide een groter publiek wilden aanspreken om iedereen vooral een hart onder de riem te steken!

Zo ontstond het initiatief Kalmthout Loves Local op Facebook. Bedrijven in Heide, Kalmthout en omgeving kregen de kans om zichzelf voor te stellen op de Facebook pagina en later ook op de Instagram pagina (@kalmthoutloveslocal).

Iedereen kan nog steeds, niet enkel om zichzelf voor te stellen maar ook als men een product, dienst, menu of actie in de kijker wilt zetten, staat Kalmthout Loves Local klaar.

Naast het actief zijn op sociale media, is het ook de bedoeling om fysiek iets betekenen. Zo zijn er spandoeken met het logo; die hangen in de Heidestatiestraat en op de Kapellensteenweg.

De leden kan je herkennen aan de sticker op het raam.De missie :

  • zorgen voor een uitnodigende winkelomgeving
  • de samenwerking tussen handelaars motiveren
  • het organiseren van evenementen en consumentenacties
  • de klant bewust maken van het belang van lokaal shoppen!


Handelaars van Heide

Handelaars van Heide


De handelsvereniging van Heide-Kalmthout organiseert doorheen het jaar verschillende activiteiten voor de aangesloten leden, dat varieert van een winter- en/of zomerborrel, info-sessies over allerlei onderwerpen, tot de jaarlijkse dorpsdag in september toe, ...

De vereniging verzamelt niet alleen de handelaars uit de bekende Heidestatiestraat, onze typische winkelstraat in het dorp, maar ook handelaars uit de wijdere omgeving binnen Heide.

je vindt ze op deze Facebook-pagina.


Onlangs waren het de Handelaars van Heide die het initiatief namen voor 'Kalmthout Loves Local'

Kwinkelen


Enkele Kalmthoutse ondernemers slaan de handen in elkaar en hebben een nieuwe afdeling van UNIZO opgericht. Zij willen de samenwerking tussen winkeliers, ondernemers en vrije beroepen in Kalmthout nog versterken.

Met ‘Kwinkelen’ – winkelen in Kalmthout – lanceren ze een nieuw concept om klanten te laten kiezen voor lokale ondernemers.

Kwinkelen
Studio92

Studio 92


De referentie wanneer je op zoek bent naar een kapper waar je niet enkel heerlijk tot rust kan komen, maar ook steeds weer kan rekenen op deskundig advies, een persoonlijke aanpak en een eeuwige glimlach. Dit alles – en vanzelfsprekend nog veel meer-  in een perfect uitgebalanceerde omgeving, waarin jij centraal staat. Samen vormen Inge & Chayenne de perfecte cocktail van ervaring, jong enthousiasme en een brandende ambitie om elke klant op zijn unieke manier te verzorgen en te verwennen. Je vindt Studio 92 in de Guido Gezellelaan 7 te Heide- Kalmthout.  De  kapperszaak heeft een rustige ligging en baadt in de schaduw van de bomen, helemaal in lijn met de ecologische koers & filosofie van Studio 92.

Le Vin du Bâché is ook te vinden op www.slijterij-info.be.